Hotel Complex Zara Bansko

Zimovanje 2024 / Bugarska / Bansko

ZIMOVANJE 2024 - U PONUDI

Complex Zara Bansko
OPIS:

Hotel Complex Zara Bansko se nalazi na oko 900 metara udaljenosti od ski lifta i gondole, nedaleko od centra starog dela grada Bansko, u naselju Glazne. Za goste hotela Zara je organizovan i bespalatan transfer do ski lifta u jutarnjim i popodnevnim časovima. Prodavnica i drugi ugostiteljski objekti su na oko 200 metara od hotela. Meniji za posebne režime ishrane su dostupni na zahtev.

Besplatne usluge: wellness centar, unutrašnji bazen, dečiji bazen, sauna, parno kupatilo, ftines centar, jacuzzi, relax zona, dečija soba, skijašnica (za ličnu opremu koja nije iznajmljena), transfer do gondole, wifi internet

Deca 0-5.99 godina starosti doplaćuju resort taksu na recepciji hotela, a u iznosu od 0.60€ po danu.

Ishrana: doručak i večera - švedski sto.

 
SADRŽAJ:
recepcija, restoran, lobi bar, parking (uz doplatu), igralište, dečija animacija, dečiji krevetac na upit (uz doplatu), room servis, perionica, sala za konferenciju, Wi-Fi (besplatan u celom hotelu), skijašnica (besplatna), sala za konferenciju, stoni tenis i bilijar (oba uz doplatu). U Wellness i Spa centru gostima je su na raspolaganju: zatvoren bazen, sauna, parno kupatilo, fitnes, jacuzzi, soba za relaksaciju. Uz doplatu: masaža, kozmetički tretmani.
 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo, fen, LCD SAT-TV, mini-frižider, telefon, balkon.
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta