Hotel Amnissos Residence Retimno Krit

Letovanje 2024 / Grčka / Krit / Retimno / Platanias

GRČKA 2024 - U PONUDI
Hotel Amnissos Residence Retimno Krit
OPIS:

Hotel Amnissos Residence Retimno Krit je jedan od najtraženijih ekonomičnih all inclusive hotela koje imamo u ponudi na uvek traženom ostrvu Krit. Nalazi se na samo 200 metara udaljenosti od prve uredjene plaže, gde ima besplatne ležaljke i suncobrane, udaljen od centra grada Retimna oko 9 kilometara. Hotel Amnissos Residence u svom sastavu ima 81 kompletno renoviranu sobu, od kojih jedan deo može primiti i četvoročlane porodice.

Na raspolaganju gostima su otvoreni bazen, dečiji bazen, dečije igralište, stolivi za stoni tenis, a hotelska bašta je osvežena za predstojeću letnju sezonu. Za najmladje goste hotela Amnissos tu je tim animatora, a stariji se mogu uveče zabaviti tokom organizovanih karaoke večeri u baru sa all inclusive uslugom. Hotel na najbližoj peščanoj plaži nema svoj beach bar, postoji mogućnost korišćenja ležaljki i suncobrana, uz konzumaciju pića.

Svakodnevno čišćenje soba, zamena peškira i posteljine na svaka tri dana.

Ishrana: doručak, ručak i večera (all inclusive)

 
SADRŽAJ:
recepcija, lobby bar, otvoreni restoran, natkrivena bašta restorana, otvoreni bazen, dečiji bazen, oprema za odbojku u bazenu, animacija za decu i odrasle, pikado, stoni fudbal, bar pored bazena, karaoke, ležaljke i suncobrane oko bazena, animacija, ležaljke i suncobrani na plaži, parking
 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo, fen, klima-uredjaj, SAT-TV, telefon, mini frižider, balkon sa garniturom za sedenje
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta