Hotel FilosXenia Ismaros Maronia

Letovanje 2021 / Grčka / Trakia / Aleksandropoli

GRČKA 2021 - U PONUDI
Hotel Ismaros Aleksandropoli

OPIS:

Hotel FilosXenia Ismaros Aleksandropoli se nalazi na plaži Maronia, na oko 50 kilometara udaljenosti od glavnog grada regije, Aleksandropolija. Hotel se nalazi na sopstvenoj uredjenoj plaži, na kojoj je upotreba plažnih setova (ležaljke i suncobrani na plaži) i sportskih terena besplatna za goste hotela. Zabava gostiju je jedan od prioriteta ovog hotela, koji svakodnevno nudi animaciju za decu, aqua-aerobik program za odrasle, kao i tematske večeri dva puta nedeljno. Gostima su na usluzi bez doplate teratana, kao i renta bicikli. Uz doplatu: spa centar, masaža, room service.

Hotel ima peškire za plažu, izdaju se uz depozit.

Ishrana: doručak, ručak, večera - švedski sto plus: besplatni kafa, sokovi i domaća alkoholna pića tokom obroka (flaša piva 0.5l po osobi, vina 0.7l po stolu ili uza 0.2 po stolu, za decu sok .25l).

 

SADRŽAJ:

recepcija, dvorište, otvoreni bazen, dečiji bazen, program animacije za decu, dečije igralište, bar pored bazena, suncobrani i ležaljke pored bazena, ležaljke i suncobrani na plaži, aqua-aerobik, kafe, sala za doručak, restoran, konferencijska sala, sauna, teretana, teretana, bicikli, parking
 

SADRŽAJ SOBE:

kupatilo, fen, klima-uredjaj, SAT-TV, wi-fi internet, mini-bar, sef, telefon, balkon
 

LOKACIJA:

google maps lokacija objekta