Hotel Marathon Beach Resort Nea Makri

Letovanje 2024 / Grčka / Attica / Atinska Regija / Marathon

GRČKA 2024 - U PONUDI
Hotel Marathon Beach Resort Nea Makri Atina
OPIS:

Hotel Marathon Beach Resort Nea Makri je legendarni hotel atinske regije, meka atinjana i centar zabave tokom sedamdesetih i osamedesetih godina prošlog veka. Od sezone 2024 ovaj elegantni hotel kategorizacije 3 zvezdice je kompletno renoviran i od skora u ponudi srpskih turističkih agencija. Nalazi se pored plaže od koje je odvojen šetalištem i ulicom, nedaleko od luke i centra ovog mondenskog letovališta. Za smeštaj gostiju hotel Marathon Beach Resort ima samo 74 sobe, koje mogu maksimalno ugostiti do četiri osobe.

Za animaciju tu su pool bar, otvoreni bazen i restoran sa pogledom na zaliv, upotpunjen laganom živom muzikom. Gostima su na raspolaganju i Baraki coctail bar, grčka taverna sa nacionalnim specijalitetima, te par kioska brze hrane i sladoleda, sve u sklopu hotela Marathon Beach.

Ishrana: doručak i večera - švedski sto.

 
SADRŽAJ:
recepcija, loby bar, otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima, bar pored bazena, bayside restoran, baraki cocatil bar, "the greek recipe" taverna, "surf club" dodoni sladoledi, "yo yogurth" sladoledi, hot dog štand, tereni za sportove i tenis, beach bar, konferencijska sala, animacija gostiju, sportski program, pilates, treninzi, teretana, usluge pranja i peglanja, wifi internet
 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo, fen, klima-uredjaj, mini-bar, terasa sa ganiturom za sedenje
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta