Hotel Tosca Beach Kavala

Letovanje 2021 / Grčka / Trakia / Kavala / Tosca Beach

GRČKA 2021 - U PONUDI
Hotel Tosca Beach

OPIS:

Hotel Tosca Beach Kavala se nalazi na prelepoj peščanoj plaži, nedaleko od Kavale, u mirnom zalivu Tosca. Hotel poseduje isključivo bungalove, koji se stepenasto dižu od plaže ka glavnoj zgradi, i svaki ima pogled na more. Svaki bungalov ima do šest zasebnih jedinica, popuno renoviranih 2016. godine. Dodatno renoviranje i proširenje hotela je uradjeno 2019-te godine, kada je dodat još jedan restoran i nekoliko barova, kao i bar na krovu hotela. Iste godine hotel proširuje wi-fi signal preko cele plaže, i dobija green key 2019 serifikat.

Vrlo tražen na srpskom tržištu već godinama unazad, Tosca Beach Hotel garantuje odmor kakav Vam je potreban, daleko od gužve i vreve popularnih destinacija, a na prelepoj peskovitoj plaži, okružen zelenilom. Velika prednost hotela Tosca Beach je i blizina Kavale, takozvanog Malog Soluna, gde su večernje šetnje starim gradom prosto nezaobilazne.

Ishrana: ultra all inclusive - švedski sto.

 

SADRŽAJ:

restoran, restoran-bar na plaži, roof garden bar, vip servis, animacija dece i odraslih, opremljena plaža, wi-fi internet, ležaljke i suncobrani na plaži, grekoleto dečiji klub, parking
 

SADRŽAJ SOBE:

kupatilo, fen, SAT-TV, telefon, mini-frižider, klima-uredjaj, wi-fi internet, terasa sa garniturom za sedenje
 

LOKACIJA:

google maps lokacija objekta