Hotel Xenios Theoxenia Ouranopolis

Letovanje 2021 / Grčka / Halkidiki / Atos / Ouranopolis

GRČKA 2021 - U PONUDI
Hotel Xenios Theoxenia Ouranopoli
 

OPIS:

Hotel Xenios Theoxenia Ouranopolis je jedan od najtraženijih porodičnih hotela na teritoriji poluostrva Atosa, smešten pokraj uredjene peščane plaže, sa kojom je povezan podzemnim prolazom. U svom sastavu ovaj hotel ima veliki otvoreni bazen, sa dečijim delom, veliki restoran gde su služe svi obroci tokom dana, i manji beach bar na samoj plaži. Raspolaže uglavnom sa većim porodičnim sobama, od kojih neke mogu ugostiti i šestočlane porodice. Prednost hotela jeste i blizina Ouranopolisa, nebeskog grada, udaljen nepunih 2 kilometra od hotela, povezan dnevnim transferima mini busom.

U cenu polupansiiona je uključeno: doručak i večera - švedski sto sa pićima tokom doručka, voda, kafa tokom večere, kao i ležaljke i suncobrani na plaži i oko bazena.

Preporuka agencije.

Ishrana: doručak i večera - švedski sto.

 

SADRŽAJ:

recepcija, sefovi, loby bar, nacionalni restoran, restoran, bar na plaži, bar pored bazena, otvoreni dečiji bazen, dečiji zabavni park, djakuzi, konferencijska sala, mini market, otvoreni bazen, ležaljke i suncobrani oko bazena, ležaljke i suncobrani na plaži, piano bar, servis za pranje veša, sportovi na vodi, teniski tereni otvoreni, teren za male sportove, TV sala, video igre, wi-fi internet, parking
 

SADRŽAJ SOBE:

kupatilo, klima-uredjaj, mini-bar, sef, radio, telefon, SAT-TV, balkon/terasa sa garniturom za sedenje
 

LOKACIJA:

google maps lokacija objekta