Hotel Xenios Theoxenia Ouranopolis 2024

Letovanje 2024 / Grčka / Halkidiki / Atos / Ouranopolis

GRČKA 2024 - U PONUDI
Hotel Xenios Theoxenia Ouranopoli
 
OPIS:

Hotel Xenios Theoxenia Ouranopolis je jedan od najtraženijih porodičnih hotela na teritoriji poluostrva Atosa, smešten pokraj uredjene peščane plaže, sa kojom je povezan podzemnim prolazom. U svom sastavu Hotel Xenios Theoxenia Ouranopolis ima veliki otvoreni bazen, sa dečijim delom, veliki restoran gde su služe svi obroci tokom dana, i manji beach bar na samoj plaži. U svoje četiri zgrade i ukupno 151 sobom, uglavnom rapsolaže sa većim porodičnim sobama, od kojih neke mogu ugostiti i šestočlane porodice. Prednost hotela Hotel Xenios Theoxenia Ouranopolis jeste i blizina Ouranopolisa, nebeskog grada, udaljen nepunih 2 kilometra od hotela, povezan dnevnim transferima mini busom.

U cenu polupansiona je uključeno: doručak i večera - švedski sto, sa pićima tokom doručka i večere voda, kao i ležaljke i suncobrani na plaži i oko bazena.

Preporuka agencije.

Ishrana: doručak, ručak i večera - švedski sto. (all inclusive).

 
SADRŽAJ:
recepcija, sefovi, loby bar, nacionalni restoran, restoran, bar na plaži, bar pored bazena, otvoreni dečiji bazen, dečiji zabavni park, djakuzi, konferencijska sala, mini market, otvoreni bazen, ležaljke i suncobrani oko bazena, ležaljke i suncobrani na plaži, piano bar, servis za pranje veša, sportovi na vodi, teniski tereni otvoreni, teren za male sportove, TV sala, video igre, wifi internet, parking
 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo, klima-uredjaj, mini-bar, sef, radio, telefon, SAT-TV, balkon/terasa sa garniturom za sedenje
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta