Sitonija smeštaj 2022

Letovanje 2022 / Grčka / Halkidiki

HALKIDIKI SITONIJA 2022

Letovanje Agios Nikolaos Letovanje Akti Elias Letovanje Akti Saloniukou
AGIOS NIKOLAOS AKTI ELIAS AKTI SALONIKIOU
Letovanje Azapiko Letovanje Gerakini Letovanje Kalamitsi
AZAPIKO BEACH GERAKINI KALAMITSI
Letovanje Lagomandra Letovanje Metamorfosis Letovanje Neos Marmaras
LAGOMANDRA METAMORFOZIS NEOS MARMARAS
Letovanje Nikiti Letovanje Porto Koufo Letovanje Porto Carras
NIKITI PORTO KOUFO PORTO CARRAS
Letovanje Psakoudia Letovanje Sarti Letovanje Novi Sarti
PSAKOUDIA SARTI NOVI SARTI
Letovanje Sarti Beach Letovanje Platania Letovanje Sykia
SARTI BEACH SARTI-PLATANIA SYKIA
Letovanje Toroni Letovanje Vurvuru
TORONI VURVURU

SITONIJA 2022

Sitonija 2022 Leto - na koju ćemo plažu danas?

Sitonija 2022 (Sithonia - srednji prst) se nalazi u oblasti Makedonije i deo je tri poluostrva koja sačinjavaju poznatu i traženu turističku regiju Halkidiki. Celo poluostrvo Sitoniju opasava 120 kilometara puta, i skoro isto toliko plaža, od kojih sedamdesetak ima i nazive. Centar regije je uvek popularni Nikiti, najtraženija destinacija Sitonije već godinama.

Za Sitoniju 2022 važi - šteta je ne obići je kolima. U prilog tome ide i, od 2013 godine, mogućnost točenja LPG (plina) u Grčkoj. Na Sitoniji su otvorene 3 benzinske stanice na kojima možete sipati LPG, i to u Metamorfosisu, Neos Marmarasu i Sartiju. Sitoniju možemo uporediti samo sa Tasosom, što se tiče kvaliteta plaža, neverovatnih nijansi plave boje mora i velike četinarske šume poviše plaža. Na samo 110 kilometara obale, nalazi se 70 neverovatnih plaža, koje će biti detaljno opisane i ucrtane na našem sajtu za Leto 2022. Pozivamo sve neodlučne turiste da ovog leta 2022 posete Sitoniju, sigurno se neće pokajati.

Sitonija (Sithonia - srednji prst) se nalazi u oblasti Makedonije i deo je tri poluostrva koja sačinjavaju poznatu i traženu turističku regiju Halkidiki. Celo poluostrvo Sitoniju opasava 120 kilometara puta, i skoro isto toliko plaža, od kojih sedamdesetak ima i nazive. Centar regije je uvek popularni Nikiti, najtraženija destinacija Sitonije već godinama.