Hotel Aeolis Palace Astris Tasos

Letovanje 2024 / Grčka / Trakia / Tasos / Astris

GRČKA 2024 - U PONUDI
Hotel Aeolis Palace Astris Tasos
OPIS:

Hotel Aeolis Palace Astris se nalazi na jugu ostrva, na izlazu iz mesta Astris, nekih 5 kilometara od Potosa. Prostire se na velikoj površini, na uzvišenju tik iznad mora. Pogled sa svih terasa hotela je fantastičan. Vidi se uvala ispod hotela, sa predivnom smaragdnom i tirkiznom bojom vode, more, pučina, brdo na kojem je manastir Svetog Arhangela Mihaila i okolni predivni krajolici sa plantažama maslina.

Sa uzvišenja na kojem je hotel zemljanim putem okolo ili stepenicama niz brdo može se spustiti do male plaže, koja je većim delom kamenita. U neposrednoj blizini te plaže je i početak puta koji vodi ka Gioli (čita se „Jola"), prirodnom bazenu u stenama. Koji kilometar dalje su uvale kod manastira, zatim manastir Svetog Arhangela Mihaila, plaža Kekes i Aliki sa svojim brojnim uvalama.

Kilometar pre hotela je i gradska plaža u Astrisu, a još pola kilometra pre nje prelepa Psiliamos plaža. Aelos je luksuzni hotel, izmešten iz grada, pomalo usamljen na uzvišenju, izvan saobraćaja i gužve, a istovremeno i na jako romantičnom mestu. Lokacija na kojoj je hotel nudi vam i mogućnost da za 5 minuta vožnje dodjete do centra Potosa i uživate u pravoj letnjoj atmosferi tipičnog gradića na obali mora.

Ishrana: doručak, ručak i večera - švedski sto (all inclusive).

 
SADRŽAJ:
bar, dečiji bazen, fitnes sala, igraonica, internet kafe, konferencijska sala, lobi bar, otvoreni bazen, recepcija, restoran, room service, spa i wellness centar, stoni tenis
 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo, fen, internet priključak, klima-uredjaj, mini-bar, sef, telefon, SAT-TV
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta