Grecotel Eva Palace Gouvia Krf

Letovanje 2024 / Grčka / Jonsko More / Krf / Gouvia

GRČKA 2024 - U PONUDI
Grecotel Eva Palace Gouvia Krf
OPIS:

Grecotel Eva Palace Gouvia Krf se nalazi na poluostrvu Komeno, na 10 km od grada Krfa. Sastoji se iz šestospratne centralne zgrade, bungalova i vila. U ponudi hotela je 225 komfornih i luksuzno opremljenih soba. Hotel se nalazi na uzvšici peščano - šljunkovite plaže. Tuš kabine, suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu - besplatno za goste hotela. Usluga u hotelu može biti noćenje sa doručkom, poupansion ili all-inclusive premium.

Ishrana: doručak, ručak, večera, užine - sve uključeno u cenu prema hotelskim pravilima.

 
SADRŽAJ:
recepcija sa menjačnicom, otvoreni bazen sa morskom vodom (~ 1700 m²), lift, internet kutak, besplatni wifi internet u zajedničkim prostorijama, glavni restoran sa internacionalnom kuhinjom, restoran sa Mediteranskom kuhinjom, bar restoran pored bazena, bar na plaži, na krovu spa centar sa saunom, teretanom, masažom, klub za decu, dadilja, animacije, parking, tenis, stoni tenis. Postoji kodeks oblačenja (u večernji satima, obavezne su duge pantalone za muškarce).
 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo, klima uredjaj, SAT TV, sef, mini bar (uz doplatu), telefon, fen, bademantil i papuče, wifi internet, balkon / terasa.
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta