Nea Vrasna 2023 Letovanje

Letovanje 2024 / Grčka / Solunska Regija

NEA VRASNA 2024

Aleksandra Nea Vrasna Alexandra Lux Nea Vrasna Alexandra Nea Vrasna
ALEKSANDRA ALEXANDRA LUX ALEXANDRA
Ana Lux Nea Vrasna Anastasia Nea Vrasna Christina Village Nea Vrasna
ANA LUX ANASTASIA CHRISTINA VILLAGE
Dimitra Nea Vrasna Dimitra 2 Nea Vrasna Dora Nea Vrasna
DIMITRA DIMITRA 2 DORA
Elektra Nea Vrasna Elpis Nea Vrasna Evgenia i Zoi Nea Vrasna
ELEKTRA ELPIS EVGENIA I ZOI
Fenomeno 1 Nea Vrasna Fenomeno 2 Nea Vrasna Jorgos Nea Vrasna
FENOMENO 1 FENOMENO 2 JORGOS
Konstantinos Nea Vrasna Makedos Sea View Nea Vrasna Maria and Spiros Nea Vrasna
KONSTANTINOS MAKEDOS MARIA SPIROS
Melachrini Nea Vrasna Pashalis Nea Vrasna Rena Rula Nea Vrasna
MELACHRINI PASHALIS RENA RULA
Sea Pearl Nea Vrasna Smeraldo Nea Vrasna Sofia Ammos Nea Vrasna
SEA PEARL SMERALDO SOFIA AMMOS
Xenia Palace Nea Vrasna
XENIA PALACE

NEA VRASNA 2024

Nea Vrasna 2024 / Letovanje Nea Vrasna 2023

Nea Vrasna je prvi izbor domaćih turista kada je u pitanju regija Svetog Djordja i Solunu najbliže plaže i letovališta. Lako se do nje stiže preko Soluna, od kojeg ima još 80 kilometara auto puta i jedna naplatna rampa (3€). Prodje se Limni Volvi jezero, kao i prvo skretanje za Stavros i već na sledećem isključenju je velika tabla Nea Vrasna, gde se i isključuje za ovo prelepo letovalište. Od isključenja sa auto puta do samog centra mesta ima oko 2.5 kilometara. Nea Vrasna se od naplatne rampe Bubanj Potok (Beograd) nalazi na oko 660 kilometara autoputa.

Nea Vrasna je vrlo lepo uredjeno turističko mesto, koje od peščane plaže odvaja prelepo šetalište, ispunjeno modernim kafićima, restoranima, prodavnicama, beach barovima, picerijama. Nea Vrasna je tipično grčko turističko selo, sve kuće su do 2 sprata visine, vrlo blizu kilometrima dugačke plaže, koja povezuje Nea Vrasnu i Asprovaltu. Šetalištem se takodje može stići do Asprovalte, koja je udaljena nepunih 300 metara.

Verujemo da svoju popularnost kod srpskih turista Nea Vrasna duguje peščanoj plaži, koja lagano ulazi u more, bez kamenja i prepreka. Za letovanje svi potrebni sadržaji su u samom mestu, kao i popularni Lidl, koji se nalazi na magistralnom putu ka Stavrosu, na nepuna dva kilometra od centra. U mestu postoji doktorska ordinacija, dosta igrališta za decu, šetalište, prodavnice. Agencija Mitos Travel ima dosta smeštaja koje može da ponudi, a najtraženiji su godinama oni u prvoj liniji do mora, sa prelepim pogledom na zaliv.