Rimini 2024 / Letovanje Rimini 2024

Letovanje 2024 / Italija

RIMINI 2024

Hotel Admiral Palace Rimini Hotel Ambassador Rimini Hotel President Rimini
ADMIRAL PALACE AMBASSADOR PRESIDENT
★★★★☆ ★★★★☆ ★★★★☆
Hotel Vienna Ostenda Rimini Hotel Betty Rimini Hotel Britannia Rimini
VIENNA OSTENDA BETTY BRITANNIA
★★★★☆ ★★★☆☆ ★★★☆☆
Hotel Calypso Rimini Hotel Carolin Rimini Hotel Europa Rimini
CALYPSO CAROLIN EUROPA
★★★☆☆ ★★★☆☆ ★★★☆☆
Hotel Junior Rimini Hotel Naica Rimini Hotel New Primula Rimini
JUNIOR NAICA NEW PRIMULA
★★★☆☆ ★★★☆☆ ★★★☆☆
Hotel Como Rimini Hotel Orlov Rimini Villa Nanni Rimini
COMO ORLOV VILLA NANNI
★★☆☆☆ ★★☆☆☆ ★★☆☆☆

RIMINI LETOVANJE 2024

Rimini Letovanje 2024 / Letovanje Rimini 2024

Rimini je jedno od najpopularnijih letovališta u Evropi. Proteže se duž predivno plavog Jadranskog mora, poznato je kao prestonica italijanskih letovališta i noćnog provoda. Ima predivnu peščanu plažu dugačku oko 15 kilometara koja je odlično uredjena. Na šetalištu pored mora se nalazi mnoštvo prodavnica, restorana, barova i diskoteka, a okolini Riminija je mnogo zabavnih i vodenih parkova u kojima je zagarantovan dobar provod.

Rimini je takodje interesantan kao istorijski i umetnički centar, zbog starorimskih gradjevina i muzeja. Odlično je pozicioniran, pa je tokom letovanja moguće obići prelepe italijanske gradove - Ravenu, Bolonju, Firencu, kao i minijaturnu državu - San Marino.

Rimini je podeljen na nekoliko delova (svi se nalaze na istoj plaži): Marina - centar Riminija, San Giuliano - udaljen je od centra Riminija oko 1 km, Bellariva - udaljen je od centra Riminija oko 3 km, Marebello - udaljen od centra Riminija oko 5 km, Rivazzura - udaljena je od centra Riminija oko 6 km, Miramare - udaljen je od centra Riminija oko 7 km i Riccione - udaljen je od centra Riminija oko 12 km. Svi ovi delovi Riminija su povezani sa centrom gradskom prevozom.