Hotel Adalya Elite Lara Antalija 2024

Letovanje 2024 / Turska / Antalija

TURSKA 2024 - U PONUDI
Adalya Elite Lara Antalija
OPIS:

Adalya Elite Lara Antalija Turska se nalazi u regiji Lara. Udaljen je oko 10 kilometara od aerodroma Antalija i oko 15 kilometra od centra Antalije.

Ishrana: doručak, ručak i večera - švedski sto.
Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, užina tokom dana i kasno uveče, 24h hrana i piće, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar sa bezalkoholnim pićem, voda i pivo se dopunjuju svakodnevno, sladoled u podne, A' la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka. Ultra All Inclusive koncept ne obuhvata: luksuzna uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, uvozna vina, energetska pića, sobnu uslugu.

 
SADRŽAJ:

Glavni restoran, A la Carte restorani (Bosphorus - turski, Especias - meksički, Basilico - italijanski,Cai - restoran Dalekog istoka, Halikarnar - restoran morske hrane), barovi u okviru hotelskog kompleksa, otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, akvapark, teniski tereni, odbojka na plaži, gimnastika, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, đakuzi, zabavni programi tokom dana pored bazena i na plaži, takmičenja, večernji šou programi, mini klub za decu uzrasta od 4-12 godina sa specijalnim programima tokom dana i večeri, lekar, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet kutak, kompjuterske igrice, prodavnice, rent a car, Wi-Fi internet, sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, bilijar, masaže, tretmani u SPA centru.

 
SADRŽAJ SOBE:

kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klima, direktna telefonska linija, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), set za čaj i kafu, sef, SAT-TV i muzički kanali, laminat, balkon ili terasa.

 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta