Marmaris Letovanje 2024

Letovanje 2024 / Turska

MARMARIS 2024

Grand Yazici Club Marmaris Palace Marmaris Grand Yazici Club Turban Marmaris Elegance Marmaris
GRAND YAZICI PALACE GRAND YAZICI TURBAN ELEGANCE
★★★★★ ★★★★★ ★★★★★
all inclusive ultra all inclusive all inclusive
Elite World Marmaris Marti Resort Marmaris Sentido Orka Lotus Beach Marmaris
ELITE WORLD MARTI RESORT ORKA LOTUS BEACH
★★★★★ ★★★★★ ★★★★★
all inclusive polupansion ultra all inclusive
Cettia Beach Resort Marmaris Kaya Maris Marmaris Marti La Perla Marmaris
CETTIA BEACH RESORT KAYA MARIS MARTI LA PERLA
★★★★☆ ★★★★☆ ★★★★☆
all inclusive all inclusive all inclusive
Mirage World Marmaris Poseidon Marmaris Sesin Marmaris
MIRAGE WORLD POSEIDON SESIN
★★★★☆ ★★★★☆ ★★★★☆
all inclusive all inclusive all inclusive
Tropical Marmaris Alkan Marmaris Amos Marmaris
TROPICAL ALKAN AMOS
★★★★☆ ★★★☆☆ ★★★☆☆
all inclusive polupansion polupansion
Balim Marmaris Begonville Marmaris Begonville Beach Marmaris
BALIM BEGONVILLE BEGONVILLE BEACH
★★★☆☆ ★★★☆☆ ★★★☆☆
polupansion all inclusive all inclusive
Cihanturk Marmaris Flamingo Marmaris Honeymoon Beach Marmaris
CIHANTURK FLAMINGO HONEYMOON BEACH
★★★☆☆ ★★★☆☆ ★★★☆☆
all inclusive all inclusive polupansion
Mert Seaside Marmaris
MERT SEASIDE
★★★☆☆
all inclusive

MARMARIS TURSKA 2024 AVIONOM

Marmaris Turska 2024 Avionom

Marmaris je poznato letovalište u Turskoj, na oblama Egejskog mora. Marmaris je nekada bio samo malo ribarsko naselje, danas je preraslo u moderan turistički grad, jedan od najlepših  na jugozapadnoj obali Turske. Marmaris je udaljen oko 80 kilometara od Kušadasija i oko 100 kilometara od Bodruma. Nalazi se na severozapadnoj strani od ostrva Kos u Grckoj, a do susednog grčkog ostrva Rodosa je nepun sat vožnje hidrogliserometara. U gradu živi preko 28.000 stanovnika. Marmaris je udaljen oko 150 kilometara od aerodroma u Bodrumu.

Marmaris nudi ugodan odmor u grčkom stilu i sa svojim čudesnim plažama, lepom obalom, ljubaznim ljudima, dobrom hranom i u novije vreme sagrađenim prestižnim hotelima, Marmaris je postao jedno od najlepših mesta za odmor. Čuven je po bučnom i veselom noćnom životu, velikom broju restorana, klubova i barova koji se protežu duž cele obale. Svakako ne treba propustiti veče sa trbušnim plesačicama uz orijentalnu muziku.

Icmeler - izuzetno popularan turisticki gradić u neposrednoj blizini Marmarisa. Nalazi se u uvali sa dugom pešcanom plažom, najlepšom u regiji, okružen je planinama pod borovom šumometara. Celo mesto je posveceno isključivo turizmu sa izuzetno uređenom infrastrukturom koju čine hoteli, restorani, prodavnice. Sa Marmarisom je odlično povezan lokalnim dolmušima koji saobraćaju na nekoliko minuta.

Didim, koji se nalazi na obali Turske, je dom drevnog grada Didima i poznatog Apolonovog hrama. Leti, Didim je atraktivno letovalište, sa dugim plažama, čistom vodom i nudi veliki, izbor sportova na vodi. Obiluje drevnim ruševinama i pun je uvala i zaliva. Grad Didim ima veliki broj hotela, prodavnica, akva park i obiluje prirodnim lepotama kao sto su jezero Bafa, Nacionalni park i reka Buiuk Menderes.

U večernjim časovima zabava u Didimu ne prestaje. Ima dosta diskoteka, kao i manjih pabova i barova, od kojih mnogi nude živu tursku narodnu muziku. Međutim, najvećim delom, Didim je porodično odmaralište koje nudi brojne aktivnosti i rekreaciju na otvorenom.