Hotel Alanja Risus Park Alanja 2024

Letovanje 2024 / Turska / Alanja / grad Alanja

TURSKA 2024 - U PONUDI
Alanja Risus Park Alanja
OPIS:

Alanja Risus Park Alanja Turska se nalazi u centru Alanje i udaljen je 132 kilometara od aerodroma u Antaliji. Peščana plaža je udaljena 150 metara od hotela. Ležaljke i suncobrani se naplaćuju. Postoji podzemni prolaz do plaže. Hotel raspolaže sa 118 smeštajnih jedinica rasporedjenih u dva bloka, usluga je all inclusive.

Ishrana: doručak, ručak i večera - švedski sto.

 
SADRŽAJ:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, bar na bazenu, snack bar. Posebno se plaćaju prema pravilima hotela: usluge lekara, usluge pranja veša, telefon, fax, rent a car. Wi Fi u lobiju i sobama je besplatan.

Otvoreni bazen za decu i odrasle, tobogan, tursko kupatilo, odbojka na plaži, mini fudbalsko igralište na travi na plaži, stoni tenis, zabavni programi tokom dana, lagane animacije uveče, mini klub za decu po 4 sata dnevno. Posebno se plaćaju prema pravilima hotela: sportovi na vodi na plaži, masaža.

 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klima-uredjaj, telefon, SAT-TV, muzički kanali, sef (uz doplatu), mini bar (voda pri dolasku), balkon ili terasa sa garniturom za sedenje
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta