Hotel Anadolu Bodrum 2024

Letovanje 2024 / Turska / Bodrum

TURSKA 2024 - U PONUDI
Anadolu Bodrum
OPIS:

Anadolu Bodrum Turska se nalazi u popularnoj regiji Gumbet u Bodrumu koja je poznata po brojnim sadržajima, barovima, noćnim klubovima i restoranima. Hotel je udaljen oko 50 metara od plaže (prelazi se ulica), oko 500 metara od centra Gumbeta, oko 2 kilometra od centra grada Bodrum, 35 kilometara od aerodroma Bodrumetara. Hotel ima ukupno 155 soba koje su raspoređene u dvo-etažne zgrade okružene zelenilom.

Hotel ima svoj deo na šljunkovito-peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani su besplatni. Prelazi se ulica do plaže.

Ishrana: doručak, ručak i večera - all inclusive (prema hotelskim pravilima i terminima, doručak, ručak, večera, snekovi po hotelskim terminima, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića u periodu od 10:00 do 23:00 h).

 
SADRŽAJ:
recepcija, glavni restoran, a la carte restoran, bar, bar pored bazena, bazen za odrasle i decu, tobogani za decu, mini klub, soft animacija, Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama i u sobama (ograničena brzina), stoni tenis, sef na recepciji; usluge i aktivnosti uz doplatu: room service, a la carte restoran uz prethodnu rezervaciju, sva pića posle 23:00 h do 10:00h, uvozna i flaširana pića, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, telefon, fax, sportovi na vodi, usluge čuvanja dece, hemijsko čišćenje, masaže, frizer, doktor, rent a car
 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo, fen, klima-uredjaj, SAT TV, telefon, mini-bar (prazan), balkon sa garniturom za sedenje
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta