Hotel Armas Prestige Alanja 2024

Letovanje 2024 / Turska / Alanja / Mahmutlar

TURSKA 2024 - U PONUDI
Armas Prestige Alanja
OPIS:

Armas Prestige Alanja Turska se nalazi u regiji Mahmutlar, udaljen je oko 8 kilometara od centra Alanje i oko 130 kilometara od aerodroma u Antaliji. Hotelska privatna plaža je peščano-šljunkovita i do nje vodi tunel ispod puta. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Hotel uma ukupno 302 smeštajne jedinice, usluga je ultra all inclusive.

Hotel je prilagodjen osobama sa specijalnim potrebama.

Ishrana: doručak, ručak i večera - švedski sto.

 
SADRŽAJ:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A’La Carte restoran, bar pored bazena i bar na plaži. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara (na zahtev), frizer, usluga pranje veša, telefon, fax, internet kafe, kompjuterske igre, Wi Fi internet.

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, 3 tobogana, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, fitnes, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana i uveče, mini klub za decu od 4 do 12 godina, dečije igralište, mini disko uveče. Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, masaža, Spa, bilijar, kompjuterske igre.

 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klima-uredjaj, telefon, mini bar (bezalkoholna pića pri dolasku), sef (uz doplatu), SAT-TV i muzički kanali, balkon ili terasa sa garniturom za sedenje
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta