Hotel Artemis Princess Alanja 2024

Letovanje 2024 / Turska / Alanja / Obakoy

TURSKA 2024 - U PONUDI
Artemis Princess Alanja
OPIS:

Artemis Princess Alanja Turska se nalazi u regiji Obakoy. Udaljen je oko 4 kilometara od centra Alanje i oko 120 kilometara od aerodroma u Antaliji. Gosti hotela koriste plažu koja je udaljena oko 200 metara od hotela. Suncobrani i ležaljke se posebno plaćaju na plaži, dok su pored bazena besplatni. Peškiri za plažu nisu dostupni. Ukupan broj soba je 196, rasporedjene su u dve zgrade (glavna zgrada i anex zgrada). Usluga je all inclusive.

Ishrana: doručak, ručak i večera - švedski sto.

 
SADRŽAJ:

Glavni restoran, lobi bar, snek bar pored bazena. Na plaži se ne služi hrana i piće. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluge lekara (na poziv), usluga pranja veša.WiFi je besplatnan u zajedničkim prostorijama.

Otvoreni bazen za decu i odrasle, fitnes, tursko kupatilo i stoni tenis. Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, sauna, masaža i bilijar.

 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klima-uredjaj koji radi u odredjenim satima, telefon, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT-TV i muzički kanali, balkon ili terasa sa garniturom za sedenje
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta