Hotel Artemis Princess Alanya

Letovanje 2021 / Turska / Alanya / Obakoy

TURSKA LETO 2021 - OBJEKAT U PONUDI
Hotel Artemis Princess Alanya Turska

OPIS:

Hotel Artemis Princess Alanya Turska se nalazi u regiji Obakoy. Udaljen je oko 4 kilometara od centra Alanje i oko 120 kilometara od aerodroma u Antaliji. Gosti hotela koriste plažu koja je udaljena oko 200 metara od hotela. Suncobrani i ležaljke se posebno plaćaju na plaži, dok su pored bazena besplatni. Peškiri za plažu nisu dostupni. Ukupan broj soba je 196, rasporedjene su u dve zgrade (glavna zgrada i anex zgrada). Usluga je all inclusive.

Ishrana: doručak, ručak i večera - švedski sto.

 

SADRŽAJ:

Glavni restoran, lobi bar, snek bar pored bazena. Na plaži se ne služi hrana i piće. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluge lekara (na poziv), usluga pranja veša.WiFi je besplatnan u zajedničkim prostorijama.

Otvoreni bazen za decu i odrasle, fitnes, tursko kupatilo i stoni tenis. Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, sauna, masaža i bilijar.

 

SADRŽAJ SOBE:

kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klima-uredjaj koji radi u odredjenim satima, telefon, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT-TV i muzički kanali, balkon ili terasa sa garniturom za sedenje
 

LOKACIJA:

google maps lokacija objekta