Hotel Azura Deluxe Resort Alanya

Letovanje 2022 / Turska / Alanya / Turkler

TURSKA 2022 - U PONUDI
Hotel Azura Deluxe Resort Alanya Turska

OPIS:

Hotel Azura Deluxe Resort Alanya Turska se nalazi u regiji Incekum, na samo 20 kilometara od Alanje i na oko 100 kilometara od aerodroma u Antaliji. Ovaj fantastični hotel broji 330 soba, od kojih deo ima pogled na more.

Ishrana: doručak, ručak i večera - all inclusive - prema hotelskim pravilima i terminima: doručak, kasni doručak, ručak, snekovi a la cart na baru na plaži, voće i palačinke od 12:00-15:00h, noćni snek od 23:30-05:00h (samoposluživanje), dečiji meni za večeru, dijetetski bife, blender i grejač hrane za decu.

 

SADRŽAJ:

restoran, A la Carte restorani (turski, italijanski, meksički, riblji i restoran daleko-istočne kuhinje), poslastičarnica, barovi u okviru hotelskog kompleksa, disko klub, lekar, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet kutak, kompjuterske igrice, prodavnice, rent a car, Wi-Fi internet, otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni programi, takmičenja tokom dana i šou programi uveče, mini klub za decu uzrasta od 4 do 11.99 godina, sportovi na vodi, masaža, spa i wellness centar, bilijar, škola ronjenja
 

SADRŽAJ SOBE:

kupatilo, fen, klima-uredjaj, telefon, mini-bar, sef, SAT-TV, balkon sa garniturom za sedenje
 

LOKACIJA:

google maps lokacija objekta