Hotel Blue Star Alanja 2024

Letovanje 2024 / Turska / Alanja / grad Alanja

TURSKA 2024 - U PONUDI
Blue Star Alanja
OPIS:

Blue Star Alanja Turska se nalazi u centru Alanje, udaljen je oko 118 kilometara od aerodroma u Antaliji. Gosti koriste privatnu plažu (Kleopatrina plaza je udaljena oko 500 metara od hotela) ali se ležaljke i suncobrani doplaćuju. Ležaljke i suncobrani pored bazena su besplatni. Besplatan šatl bus do plaže saobraća od 09:30 do 17:30h. Ukupan broj soba je 280, rasporedjenih u dve zgrade. Usluga je all inclusive.

Ishrana: doručak, ručak i večera - švedski sto.

 
SADRŽAJ:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, bar pored bazena, bar na plaži. Posebno se plaća prema pravilima hotela: lekar na zahtev, usluga pranja veša, telefon, fax, internet, rent-a-car. Bežični internet je besplatan u celom hotelu.

Dva otvorena bazena za decu i odrasle, tobogan, sala za fitness, stoni tenis, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, lagana animacija i mini klub za decu od 4-12 godina. Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, masaža, bilijar.

 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klima-uredjaj, mini bar (samo voda pri dolasku), sef (uz doplatu), SAT-TV i muzički kanali, balkon ili terasa sa garniturom za sedenje
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta