Hotel Blue Wave Suite Alanja 2024

Letovanje 2024 / Turska / Alanja / Obakoy

TURSKA 2024 - U PONUDI
Blue Wave Suite Alanja
OPIS:

Blue Wave Suite Alanja Turska se nalazi u Obakoy regiji. Udaljen je oko 2,5 kilometara od centra Alanje i oko 120 kilometara od aerodroma Antalija. Hotelska privatna šljunkovita plaža je udaljena oko 450 metara od hotela (prelazi se put). Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju, peškiri za plažu - uz doplatu. Smeštajne jedinice su raspoređene u 5 blokova, usluga je all inclusive.

Ishrana: doručak, ručak i večera - švedski sto.

 
SADRŽAJ:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, bar na plaži, bar pored bazena i lobi bar, disko. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara na zahtev, rent-a-car, šoping centar.

Otvoreni bazen za odrasle i decu, tobogan, fitnes, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana, večernji šou programi, mini klub i igralište za decu od 4 do 12 godina. Posebno se plaća prema pravilima hotela: tursko kupatilo, sauna, masaža, bilijar, sportovi na vodi.

 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klima-uredjaj, telefon, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT-TV sa muzičkim kanalima, balkon sa garniturom za sedenje
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta