Hotel Eftalia Marin Alanja 2024

Letovanje 2024 / Turska / Alanja / Turkler

TURSKA 2024 - U PONUDI
Eftalia Marin Alanja
OPIS:

Eftalia Marin Alanja Turska se nalazi u se nalazi regiji Turkler, 18 kilometara od grada Alanja, 100 kilometara od aerodroma u Antaliji. Hotel ima 491 sobu raspoređene u dve glavne zgrade i tri swim up zgrade. Do plaže i Aqua parka Eftalia Island se dolazi podzemnim prolazom ispod puta. Plaža je peščano-šljunkovita, na pojedinim mestima krupniji šljunak, ulaz u more je peščan i postepen. Gosti hotela Eftalia Marin su povezani podzemnim prolazom sa plažom i brojnim sadržajima. Svi gosti hotela Eftalia Marin mogu besplatno da koriste Aqua park površine 80.000 m², uključujući nekoliko bazena i sve tobogane ukupne dužine 875 metara.
Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni. Peškiri za plažu su besplatni, preuzimaju se u hotelu, dok je zamena peškira uz depozit.

Ishrana: doručak, ručak, večera - ultra all inclusive (doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje - izbor više jela), u hotelu lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima, točeno pivo, vino u čaši, sokovi, voda, čaj, neskafa, a la carte restorani - neophodna je rezervacija unapred. Na plaži u okviru kompleksa Eftalia Island: beach snack bar (12:00-16:00 h), Beach bar (10:00-24:00 h, uključena lokalna bezalkoholna pića i pivo).

 
SADRŽAJ:
recepcija,  wifi internet u zajedničkim prostorijama, glavni restoran, šest a la carte restorana (otomanski, kineski, italijanski, japanski, riblji i francuski), devet barova, tri otvorena bazena za odrasle od kojih jedan relaks, bazen za decu, tobogani (kamikaze tobogan je dozvoljen za decu stariju od 15 godina), spa, tursko kupatilo, sauna, đakuzi, masaža, frizer, prodavnica, internet, diskoteka, bioskop, šatl bus za Alanju, Side i Manavgat za koji je potrebna samo rezervacija,  igralište, mini klub, mini disko, dečiji meni, igraonica, animacija, odbojka, stoni tenis, bilijar, pikado, tenis, aerobik, fitnes, sportovi na vodi; usluge i aktivnosti uz doplatu: room service, SPA centar (masaže, piling, sauna, parno kupatilo), market, frizerski salon, suvenirnica, butik, doktor, servis za pranje rublja, sva uvozna pića, flaširana i pića u konzervi, turska kafa, kokteli, sveže ceđeni sokovi, sva pića u diskoteci na plaži 00:00-02:00h, sva alkoholna pića na plaži u okviru kompleksa Eftalia Island, telefon, fax, kompjuterske igre, šoping, rent a car, sportovi na vodi
 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo, fen, klima-uredjaj, SAT TV, telefon, mini-bar, sef, balkon sa garniturom za sedenje
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta