Hotel Eftalia Splash Resort Alanja 2024

Letovanje 2024 / Turska / Alanja

TURSKA 2024 - U PONUDI
Eftalia Splash Resort Alanja
OPIS:

Eftalia Splash Resort Alanja Turska se nalazi u regiji Turkler i udaljen je oko 18 kilometara od centra Alanje i oko 100 kilometara od aerodroma Antalija. Hotelska privatna plaža je šljunkovita i peščana. Udaljena je oko 600 metara od hotela, a gosti mogu koristiti besplatan šatl prevoz (9:00-18:00h) na svakih 30 minuta do plaže i nazad. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Hotel ima ukupno 290 soba, usluga je all inclusive.
Ishrana: doručak, ručak i večera - švedski sto.

 
SADRŽAJ:

Glavni restoran na bazi švedskog stola, a-la-carte restorani (turski i italijanski), barovi u lobiju, na bazenu, plaži. Posebno se plaća prema pravilima hotela: doktor na zahtev, usluga pranja veša, čuvanje dece, frizer, telefon, faks, internet, kompjuterske igrice, prodavnice, rent-a-car. Wi Fi u zajedničkim delovima hotela.

Otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle i decu, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, stoni tenis, teniski teren, košarka, odbojka na plaži, zabavni program u toku dana na Eftalia Island-u, takmičenja, šou programi u večernjim satima, mini klub za decu od 4 do 12 godina i Junior klub za decu od 13 do 16 godina. Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, bilijar, salon lepote, masaža.

 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralna klima, telefon, mini bar (samo voda se dopunjuje svakodnevno), sef (uz doplatu), SAT-TV, muzički kanali, balkon ili terasa sa garniturom za sedenje
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta