Hotel Eftalia Village Alanja 2024

Letovanje 2024 / Turska / Alanja / Turkler

TURSKA 2024 - U PONUDI
Eftalia Village Alanja
OPIS:

Eftalia Village Alanja Turska se nalazi u regiji Turkler, 18 kilometara od grada Alanja, 100 kilometara od aerodroma u Antaliji. Hotel ima 473 sobe koje su raspoređene u 12 trospratnih zgrada. Do plaže i Aqua parka Eftalia Island se dolazi podzemnim prolazom ispod puta. Plaža je peščano-šljunkovita, na pojedinim mestima krupniji šljunak, ulaz u more je peščan i postepen. Gosti hotela Eftalia Village su povezani podzemnim prolazom sa plažom i brojnim sadržajima. Svi gosti hotela Eftalia Village mogu besplatno da koriste Aqua park površine 80.000 m², uključujući nekoliko bazena i sve tobogane ukupne dužine 875 metara.
Peškiri za bazen i plažu uz depozit od 5€.
Napomena: all inclusive koncept traje od 10:00h do 23:00h - nakon toga sve uz doplatu.

Ishrana: doručak, ručak, večera - all inclusive (prema hotelskim pravilima traje od 10:00h do 23:00h - doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje - izbor više jela), u hotelu lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima, točeno pivo, vino u čaši, sokovi, voda, čaj, neskafa. Na plaži u okviru kompleksa Eftalia Island: beach snack bar (12:00-16:00h), Beach bar (10:00-23:00h, uključena lokalna bezalkoholna pića i pivo).

 
SADRŽAJ:
recepcija, glavni restoran, lobi bar, bar pored bazena, otvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani za odrasle i decu, fitnes, wifi u lobiju, bazen i tobogani za decu, u okviru kompleksa na plaži Eftalia Island dečije igralište, mini klub za decu 4-11.99 god, bazeni i aqua park sa toboganima za decu, odbojka na plaži, stoni tenis, fitnes, aerobik, sportovi na vodi; usluge i aktivnosti uz doplatu: room service, SPA centar (masaže, piling, sauna, parno kupatilo), market, frizerski salon, suvenirnica, butik, doktor, servis za pranje rublja, sva uvozna pića, flaširana i pića u konzervi, turska kafa, kokteli, sveže ceđeni sokovi, sva pića u diskoteci na plaži 00:00-02:00h, sva alkoholna pića na plaži u okviru kompleksa Eftalia Island, telefon, fax, kompjuterske igre, šoping, rent a car, a la carte restorani uz doplatu 5€ po osobi i uz rezervaciju unapred (deca do 13.99 god besplatno), sef u sobama, sportovi na vodi
 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo, fen, klima-uredjaj, SAT TV, telefon, mini-bar, sef (doplata), balkon sa garniturom za sedenje
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta