Hotel Green Paradise Beach Alanja 2024

Letovanje 2024 / Turska / Alanja / Konakli

TURSKA 2024 - U PONUDI
Green Paradise Beach Alanja
OPIS:

Hotel Green Paradise Beach Alanja Turska se nalazi u regiji Konakli. Udaljen je oko 10 kilometara od Alanje i oko 115 kilometara od aerodroma u Antaliji. Hotelska privatna plaža je peščano-šljunkovita, suncobrani i ležaljke su besplatni (peškiri za plažu - uz doplatu). Hotel raspolaže sa 141 smeštajnom jedinicom koje su rasporedjene u 5 blokova. Usluga je all inclusive.

Ishrana: doručak, ručak i večera - švedski sto.

 
SADRŽAJ:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, barovi u lobiju, na plaži i pored bazena, disko bar. Posebno se plaćaju prema pravilima hotela: usluge lekara, frizer, telefon i fax, kompjuterske igrice, internet kutak, šoping centar, rent a car, Wi Fi.

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogan, fitnes, sauna, košarka, teniski teren, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena,  šou programi uveče, mini klub za decu od 4 do 12 godina, mini disko uveče. Posebno se plaćaju prema pravilima hotela: sportovi na vodi, osvetljenje i oprema za tenis, masaža, bilijar i kompjuterske igrice.

 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klima-uredjaj, telefon, sef (uz doplatu), mini bar (samo voda pri dolasku), SAT-TV i muzički kanali, balkon ili terasa sa garniturom za sedenje
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta