Hotel Infinity Beach Alanja 2024

Letovanje 2024 / Turska / Alanja / Konakli

TURSKA 2024 - U PONUDI
Infinity Beach Alanja
OPIS:

Infinity Beach Alanja Turska se nalazi u Konakli regiji, udaljen je oko 105 kilometara od aerodroma u Antaliji i oko 12 kilometara od Alanje. Hotelska privatna plaža je šljunkovita i udaljena je oko 100 metara od hotela. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju, peškiri za plažu uz depozit. Ukupan broj smeštajnih jedinica je 80, usluga je all inclusive.

Ishrana: doručak, ručak i večera - švedski sto.

 
SADRŽAJ:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, a la carte restorani,lobi i bar pored bazena. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, rent a car, bežični internet u lobiju i sobama se dodatno placa.

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogan, stoni tenis,Tursko kupatilo,odbojka na plaži, zabavni program tokom dana i večeri, mini klub za decu uzrasta od 4 do 12 godina,dečija igraonica, mini disco uveče. Posebno se plaća prema pravilima hotela:sauna, masaže, sportovi na vodi, SPA i  salon lepote, kompjuterske igre.

 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralna klima koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, telefon, mini bar (samo voda), sef (uz doplatu), SAT-TV i muzički kanali, balkon sa garniturom za sedenje
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta