Hotel Kleopatra Ada Alanja 2024

Letovanje 2024 / Turska / Alanja / Kleopatrina plaža

TURSKA 2024 - U PONUDI
Kleopatra Ada Alanja
OPIS:

Kleopatra Ada Alanja Turska se nalazi u Alanji na poznatoj Kleopatra plaži. Udaljen je oko 1 kilometara od centra Alanje i oko 118 kilometara od aerodroma Antalija. Peščana plaža je udaljena oko 50 metara od hotela od kojeg je deli put. Ležaljke i suncobrani se naplaćuju. Hotel ima ukupno 123 smeštajne jedinice, usluga je all inclusive.

Ishrana: doručak, ručak i večera - švedski sto.

 
SADRŽAJ:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, bar pored bazena, bar na plaži, snek bar. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, usluga pranja veša, telefon, fax, internet, rent-a-car, prodavnice, Wi Fi (uz doplatu).

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, fitnes, tursko kupatilo (samo ulaz besplatan), stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni program dva puta nedeljno, igralište za decu. Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, kompjuterske igre, tursko kupatilo sa tretmanima, sauna, masaža, bilijar.

 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klima-uredjaj, telefon, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT-TV i muzički kanali, balkon ili terasa sa garniturom za sedenje
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta