Hotel Kleopatra Atlas Alanja 2024

Letovanje 2024 / Turska / Alanja / Kleopatrina plaža

TURSKA 2024 - U PONUDI
Kleopatra Atlas Alanja
OPIS:

Kleopatra Atlas Alanja Turska se nalazi u centru Alanje, udaljen je oko 118 kilometara od aerodroma u Antaliji. Udaljen je samo 100 metara od Kleopatrine plaže, ali je hotelska plaža udaljena oko 3 kilometara od hotela (ista plaža kao plaža Blue Star hotela), ali se ležaljke i suncobrani doplaćuju. Postoji besplatan šatl bus prevoz do plaže od 09:30-17:30h. Ukupan broj smeštajnih jedinica je 125, rasporedjenih u dva bloka. Usluga je all inclusive.

Hotel prima isključivo osobe starije od 16 godina.

Ishrana: doručak, ručak i večera - švedski sto.

 
SADRŽAJ:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, bar pored bazena, bar na plaži. Posebno se plaća prema pravilima hotela: lekar, usluga pranja veša, telefon, fax, internet, rent-a-car. Bežični internet je besplatan u lobiju.

Otvoreni bazen za odrasle, sala za fitness, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži. Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, masaža.

 
SADRŽAJ SOBE:

kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klima-uredjaj, mini bar (samo voda se dopunjuje svakodnevno), sef (uz doplatu), SAT-TV i muzički kanali, balkon ili terasa sa garniturom za sedenje

 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta