Hotel Kleopatra Ramira Alanya

Letovanje 2022 / Turska / Alanya / grad Alanya

TURSKA 2022 - U PONUDI
Hotel Kleopatra Ramira Alanya Turska

OPIS:

Hotel Kleopatra Ramira Alanya Turska se nalazi u centru Alanje i udaljen je oko 125km od aerodroma u Antaliji.  Gosti koriste privatnu hotelsku plažu na Kleopatrinoj plaži, koja je udaljena oko 800m od hotela. Ležaljke i suncobrani su besplatni. Peškiri za plažu su besplatni pri dolasku, ali se svaka zamena naplaćuje. Postoji i besplatan šatl prevoz do plaže. Hotel raspolaže sa 143 smeštajne jedinice rasporedjene u 3 bloka. Usluga je all inclusive.

Ishrana: doručak, ručak i večera - švedski sto.

 

SADRŽAJ:

Glavni restoran, bar na bazenu, bar na plaži - uz doplatu. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluge lekara, usluge pranja veša, telefon, fax, internet, rent a car. Wi Fi u javnim prostorijama i sobama je besplatan.

Dva otvorena bazena za decu i odrasle, tobogan, fitnes, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, večernji zabavni programi tri puta nedeljno, mini klub za decu od 6 do 12 godina, dečije igralište. Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, masaža, piling.

 

SADRŽAJ SOBE:

kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klima-uredjaj, mini bar (voda se dopunjuje svaki dan), sef (uz doplatu), SAT-TV i muzički kanali, balkon ili terasa sa garniturom za sedenje
 

LOKACIJA:

google maps lokacija objekta