Hotel Kleopatra Ramira Alanja 2024

Letovanje 2024 / Turska / Alanja / grad Alanja

TURSKA 2024 - U PONUDI
Kleopatra Ramira Alanja
OPIS:

Kleopatra Ramira Alanja Turska se nalazi u centru Alanje i udaljen je oko 125 kilometara od aerodroma u Antaliji.  Gosti koriste privatnu hotelsku plažu na Kleopatrinoj plaži, koja je udaljena oko 800 metara od hotela. Ležaljke i suncobrani su besplatni. Peškiri za plažu su besplatni pri dolasku, ali se svaka zamena naplaćuje. Postoji i besplatan šatl prevoz do plaže. Hotel raspolaže sa 143 smeštajne jedinice rasporedjene u 3 bloka. Usluga je all inclusive.

Ishrana: doručak, ručak i večera - švedski sto.

 
SADRŽAJ:

Glavni restoran, bar na bazenu, bar na plaži - uz doplatu. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluge lekara, usluge pranja veša, telefon, fax, internet, rent a car. Wi Fi u javnim prostorijama i sobama je besplatan.

Dva otvorena bazena za decu i odrasle, tobogan, fitnes, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, večernji zabavni programi tri puta nedeljno, mini klub za decu od 6 do 12 godina, dečije igralište. Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, masaža, piling.

 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klima-uredjaj, mini bar (voda se dopunjuje svaki dan), sef (uz doplatu), SAT-TV i muzički kanali, balkon ili terasa sa garniturom za sedenje
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta