Hotel Limak Atlantis Deluxe and Resort Belek 2024

Letovanje 2024 / Turska / Belek

TURSKA 2024 - U PONUDI
Limak Atlantis Deluxe Belek
OPIS:

Limak Atlantis Deluxe and Resort Belek Turska se nalazi u regiji Belek. Udaljen je oko 35 kilometara od aerodroma i oko 45 kilometara od centra Antalije. Ima ukupno 375 soba. Kompleks se sastoji od glavne i resort zgrade. Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Paviljoni na plaži uz rezervaciju unapred i uz doplatu.

Ishrana: doručak, ručak i večera - švedski sto (ultra all inclusive).
Ultra all inclusive na bazi otvorenog bufea - švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevne užine, sladoled u Likya baru popodne, večera, kasni bufe, domaća i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), svež voćni sok uz doručak, a la Carte restorani Dynasty, Sushida i Tandori su uz rezervaciju unapred, sobna usluga od 02.00 - 04.30 je besplatna za opcione obroke. UAI koncept ne uključuje: luksuzna uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, sveže voćne sokove, pakovani sladoled, sobnu uslugu od 04.30 - 02.00h, La Cucina, Poseidon i El Saguaro a la Carte restorani su uz rezervaciju unapred i doplatu.

 
SADRŽAJ:
recepcija, WiFi internet, glavni restoran Pinea na bazi otvorenog bufe-a, a la Carte restorani: Dynasty (turski), La Cucina (italijanski), El Saguaro (meksički), Poseidon (riblji), Tandori (indijski), barovi u okviru hotelskog kompleksa. Posebno se plaća prema pravilima hotela: šoping centar, frizer, usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, salon lepote i spa, telefon i fax, internet kafe i kompjuterske igre, otvoreni bazeni sa odvojenim dečijim bazenom, zatvoreni bazeni, tobogani, fitnes, sauna, tursko kupatilo, jacuzzi, teniski tereni, osvetljenje za teniske terene, stoni tenis, košarka, odbojka, odbojka na plaži, nemotorizovani sportovi na vodi, zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou programi, mini klub za decu, oprema za tenis i časovi tenisa, kuglanje, bilijar, motorizovani sportovi na vodi, masaža, wellness i spa centar.
 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo, fen, centralna klima, telefon, mini-bar, tepih, set za čaj i kafu, SAT-TV, WiFi internet, balkon sa garniturom za sedenje
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta