Hotel Long Beach Harmony Alanja 2024

Letovanje 2024 / Turska / Alanja / Turkler

TURSKA 2024 - U PONUDI
Long Beach Harmony Alanja
OPIS:

Long Beach Harmony Alanja Turska se nalazi u regiji Turkler. Udaljen je oko 20 kilometara od Alanje i oko 90 kilometara od aerodroma Antalija. Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Hotel ima ukupno 365 smeštajnih jedinica, usluga je ultra all inclusive.

Hotel ne prihvata rezervacije koje uključuju boravak samo osoba muškog pola u sobi. 

Ishrana: doručak, ručak i večera - švedski sto.

 
SADRŽAJ:

Glavni restoran Harmony na bazi otvorenog bufea, snek bar na plaži,  A’la Carte restoran (indijski, mediteranski, francuski i restoran sa jelima sa roštilja), barovi u okviru hotelskog kompleksa. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, čuvanje dece, telefon, fax, internet i kompjuterske igre, šoping centar, rent-a-car. Wi Fi je besplatan u sobama i u zajedničkim prostorijama.

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, akva park, fitnes, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, košarka, odbojka, odbojka na plaži, stoni tenis, gimnastika, zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou program, specijalni program za decu u mini klubu za decu od 4 do 12 godina, sajam zabave od 19:30h do 20:30h. Posebno se plaća prema pravilima hotela: masaža, wellness i Spa centar, sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, kuglanje, specijalni diet programi. Gosti Long Beach Harmony hotela koriste sajam zabave, akva park i animaciju hotela Long Beach Resort.

 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralna ili split klima koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, telefon, mini bar (pri dolasku bezalkoholna pića, voda i mineralna voda, kasnije samo voda svekodnevno), sef, laminat, SAT-TV i muzički kanali, balkon ili terasa sa garniturom za sedenje
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta