Hotel Magnolia Alanja 2024

Letovanje 2024 / Turska / Alanja / Turkler

TURSKA 2024 - U PONUDI
Magnolia Alanja
OPIS:

Magnolia Alanja Turska se nalazi u regiji Turkler. Udaljen je oko 22 kilometara od Alanje i oko 100 kilometara od aerodroma Antalija. Hotelska plaža koja je udaljena 400 metara od hotela je peščana. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Hotel ima ukupno 83 smeštajne jedinice, usluga je all inclusive.

Ishrana: doručak, ručak i večera - švedski sto.

 
SADRŽAJ:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), snek bar pored bazena i na plaži. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, frizer, telefon, fax, internet kafe, šoping centar, kompjuterske igre, rent-a-car.

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, dva tobogana, fitnes, tursko kupatilo, stoni tenis, zabavni program, mini klub za decu od 4 do 12 godina. Posebno se plaća prema pravilima hotela: sauna, sportovi na vodi, masaža, bilijar.

 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klima-uredjaj, telefon, mini bar (flaša vode samo po dolasku), sef (uz doplatu), SAT-TV i muzički kanali, wifi internet (uz doplatu), balkon ili terasa sa garniturom za sedenje
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta