Hotel May Garden Club Alanja 2024

Letovanje 2024 / Turska / Alanja / Mahmutlar

TURSKA 2024 - U PONUDI
May Garden Club Alanja
OPIS:

May Garden Club Alanja Turska se nalazi u regiji Mahmutlar. Udaljen je oko 13 kilometara od centra Alanje i oko 148 kilometara od aerodroma u Antaliji. Hotel je udaljen oko 50 metara od peščane plaže. Između plaže i hotela se nalazi put. Postoji tunel ispod puta koji vodi do plaže. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju (peškiri uz doplatu). Ukupan broj smeštajnih jedinica je 201, usluga je all inclusive.

Hotel ne prihvata rezervacije koje uključuju boravak samo osoba muškog pola u sobi. 

Ishrana: doručak, ručak i večera - švedski sto.

 
SADRŽAJ:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a, lobi bar, bar na plaži, bar pored bazena. Posebno se plaćaju: usluga lekara, vešeraj, telefon, fax, internet, rent-a-car, frizer.

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogan, fitnes centar, tursko kupatilo i sauna (besplatno prva 3 dana boravka), stoni tenis, odbojka na pesku. Posebno se plaćaju: sportovi na vodi, masaža i bilijar. Mini klub za decu od 4 do 12 godina, animacija tokom dana i večernji programi uveče za odrasle.

 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klima-uredjaj, telefon, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT-TV i muzički kanali, balkon sa garniturom za sedenje
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta