Hotel M.C. Arancia Resort Alanya

Letovanje 2022 / Turska / Alanya / Konakli

TURSKA 2022 - U PONUDI
Hotel MC Arancia Resort Alanya Turska

OPIS:

Hotel M.C. Arancia Resort Alanya Turska se nalazi u regiji Konakli. Udaljen je oko 12 kilometara od Alanje i oko 110 kilometara od aerodroma u Antaliji. Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Hotel ima ukupno 485 smeštajnih jedinica, usluga je ultra all inclusive.

Hotel je renoviran 2015. godine.

Ishrana: doručak, ručak i večera - švedski sto.

 

SADRŽAJ:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A’la Carte Restorani - Osmanli (turski), Pescatore (riblji), barovi u okviru hotelskog kompleksa. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, frizer, šoping centar, telefon i fax, internet kutak, rent-a-car, čuvanje dece, usluga pranja veša. Wi Fi do 100MB je besplatan.

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes, sauna, tursko kupatilo, tereni za tenis, odbojka, košarka, stoni tenis, zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena, večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina. Posebno se plaća prema pravilima hotela: oprema za tenis, bilijar, kuglanje, SPA centar i salon lepote, masaža, sportovi na vodi.

 

SADRŽAJ SOBE:

kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralna klima koja radi u odredjenim terminima u zavisnosti od vremenskih uslova, telefon, mini bar (bezalkoholna pića pri dolasku, voda se dopunjuje svakodnevno), sef, SAT-TV i muzički kanali, wifi internet (do 100 Mb), balkon ili terasa sa garniturom za sedenje
 

LOKACIJA:

google maps lokacija objekta