Hotel M.C. Mahberi Beach Alanja 2024

Letovanje 2024 / Turska / Alanja / Konakli

TURSKA 2024 - U PONUDI
MC Mahberi Beach Alanja
OPIS:

M.C. Mahberi Beach Alanja Turska se nalazi u Konakli regiji. Udaljen je oko 12 kilometara od Alanje i oko 110 kilometara od aerodroma u Antaliji. Hotelska privatna peščano šljunkovita plaža je sa besplatnim ležaljkama i suncobranima. Peškiri za plažu - uz depozit (zamena se plaća dodatno). Hotel ukupno ima 320 smeštajnih jedinica, usluga je all inclusive.

Ishrana: doručak, ručak i večera - švedski sto.

 
SADRŽAJ:

Glavni restoran na bazi švedskog stola, barovi u lobiju, na bazenu, plaži, disko bar. Posebno se plaćaju prema pravilima hotela: usluga doktora, frizer, telefon, faks, kompjuterske igrice, internet kutak, prodavnice, rent-a-car. Wi Fi do 100Mb je besplatan.

Otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle i decu, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo i sauna, košarkaški i teniski tereni, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni program u toku dana, takmičenja na bazenu, šou program u večernjim satima, mini klub za decu od 4 do 12 godina. Posebno se plaćaju prema pravilima hotela: sportovi na vodi, osvetljenje i oprema za tenis, masaže, bilijar, kompjuterske igrice.

 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralna klima koja radi u odredjenim terminima u zavisnosti od vremenskih uslova, telefon, mini bar (bezalkoholna pića pri dolasku, voda se dopunjuje svakodnevno), sef, SAT-TV i muzički kanali, wifi internet (do 100 Mb), balkon ili terasa sa garniturom za sedenje
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta