Hotel Mesut Alanja 2024

Letovanje 2024 / Turska / Alanja / Obakoy

TURSKA 2024 - U PONUDI
Mesut Alanja
OPIS:

Mesut Alanja Turska se nalazi regiji Obakoy, na oko dva kilometra od centra popularne Alanye i oko 130 kilometara udaljenosti od aerodorma u Antaliji. Nalazi se na privatnoj šljunkovito-peskovitoj plaži, gde ima ležaljke i suncobrane čije se korišćenje ne naplaćuje. Hotel Mesut nema peškire za plažu.

Ishrana: doručak, ručak i večera - švedski sto. (all inclusive)
All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevni kafa, čaj i kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 23:00. AI koncept ne uključuje: uvozna pića, flaširana pića, sladoled, tursku kafu, svu hranu i pića u baru na plaži, sveže ceđene voćne sokove.

 
SADRŽAJ:
glavni restoran, snek bar i bar pored bazena. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, internet. Besplatan Wi Fi u lobiju i na bazenu, otvoreni bazen za decu i odrasle, tobogan, fitnes, zabavni program tokom dana i uveče, turske večeri, jednom nedeljno muzika uživo, mini klub i igralište za decu od 4 do 12 godina. Posebno se plaća prema pravilima hotela: sauna, tursko kupatilo, masaža, sportovi na vodi
 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo, fen, klima-uredjaj, telefon, mini-bar, sef, SAT-TV, balkon sa garniturom za sedenje
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta