Hotel Muz Beach Alanja 2024

Letovanje 2024 / Turska / Alanja / Kleopatrina plaža

TURSKA 2024 - U PONUDI
Muz Beach Alanja
OPIS:

Muz Beach Alanja Turska se nalazi sa samoj Kleopatrinoj plaži, od koje ga ne deli ni ulica. Od centra grada je udaljen oko dva kilometra, na oko 120 kilometara od aerodroma. Vrlo ekonomičan hotel sa pristojnim odnosom cene i kvaliteta smeštaja, koji ima privatan deo Kleopatra plaže, gde se korišćenje ležaljki i sunbcobrana ne doplaćuje. Hotel nudi peškire za plažu, uz depozit.

Ishrana: doručak, ručak i večera - švedski sto. (all inclusive)
All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, popodnevna kafa i kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h. AI koncept ne uključuje: specijalna domaća i uvozna pića, flaširana pića, sladoled, svu hranu i pića posle 23:00h, tursku kafu, sveže ceđene voćne sokove.

 
SADRŽAJ:
glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, bar pored bazena, usluga pranja veša, telefon, fax, internet, rent-a-car, prodavnice, Wi Fi ( besplatan u lobiju), otvoreni bazen sa delom za decu, stoni tenis, odbojka na plaži. Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, tursko kupatilo, sauna, masaža.
 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo, fen, klima-uredjaj, telefon, mini-bar, sef, SAT-TV, balkon sa garniturom za sedenje
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta