Hotel Nox Inn Deluxe Alanja 2024

Letovanje 2024 / Turska / Alanja / Konakli

TURSKA 2024 - U PONUDI
Nox Inn Deluxe Alanja
OPIS:

Nox Inn Deluxe Alanja Turska se nalazi u regiji Konakli. Udaljen je oko 7 kilometara od centra Alanje i oko 120 kilometara od aerodroma u Antaliji. Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Hotel je novoizgradjen na mestu gde se ranije nalazio hotel Nox Inn Beach Resort. Ukupan broj soba je 372, usluga je ultra all inclusive.

Ishrana: doručak, ručak i večera - švedski sto.

 
SADRŽAJ:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela - samoposluživanje (švedski sto), A la Carte restorani: turski i  italijanski, barovi u okviru hotelskog kompleksa. Posebno se plaća prema pravilima hotela: lekar, frizer, šoping centar, telefon i fax, internet kafe, rent-a-car, čuvanje dece, usluga pranja veša. Bežični internet je besplatan u lobiju i sobama.

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes, sauna, tursko kupatilo, odbojka na plaži, stoni tenis, gimnastika, zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou program, Mini club za decu od 4-12 god,dečije igralište. Posebno se plaća prema pravilima hotela: masaža, sportovi na vodi, salon lepote, kompjuterske igrice.

 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralna klima, telefon, mini bar (prilikom dolaska voda i sokovi, kasnije se voda dopunjuje svaki dan), sef, SAT-TV sa muzičkim kanalima, balkon ili terasa sa garniturom za sedenje
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta