Hotel Oba Star Spa Alanya

Letovanje 2022 / Turska / Alanya / Obakoy

TURSKA 2022 - U PONUDI
Hotel Oba Star Spa Alanya Turska

OPIS:

Hotel Oba Star Spa Alanya Turska se nalazi u regiji Obagol. Udaljen je oko 2.5 kilometara od centra Alanje i oko 125 kilometara od aerodroma Antalija. Hotelska privatna plaža je peščana. Udaljena je 70 metara od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Hotel ima ukupno 213 smeštajnih jedinica u dva bloka. Usluga je ultra all inclusive.

Hotel je renoviran 2018. godine.

Ishrana: doručak, ručak i večera - švedski sto.

 

SADRŽAJ:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, lobi bar, poslastičarnica, bar pored bazena i bar na plaži.. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, telefon, fax, rent-a-car, prodavnice. Bežični internet je besplatan u lobiju i u sobama.

Otvoreni bazen za decu i odrasle, tobogan, dečiji bazen za toboganima, fitnes, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, odbojka na plaži, lagani zabavni program tokom dana, mini klub za decu od 4 do 12 godina, igraonica, vecernji program u Mini Disco klubu za decu. Posebno se plaća prema pravilima hotela: wellness centar, bilijar, sportovi na vodi, masaža.

 

SADRŽAJ SOBE:

kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klima-uredjaj, telefon, mini bar (voda i bezalkoholna pića pri dolasku), sef, SAT-TV i muzički kanali, wifi internet, balkon ili terasa sa garniturom za sedenje
 

LOKACIJA:

google maps lokacija objekta