Hotel Omer Holiday Resort Kušadasi

Letovanje 2022 / Turska / Kušadasi

TURSKA 2022 - U PONUDI
Hotel Omer Holiday Resort Kušadasi Turska

OPIS:

Hotel Omer Holiday Resort Kušadasi se nalazi na samoj peščanoj plaži Long beach okružen zelenilom, oko 4km od Kušadasija. Plaža je peščana i dužine oko 240metara (relativno uska) i delom sa platoom sa koga se stepenicama ulazi u more, suncobrani, ležaljke, peškiri za plažu i prostirke na plaži (hotelskom delu plaže) i pored bazena su besplatni za goste hotela. Hotel je renoviran 2012. godine. Usluga u hotelu je all-inclusive.

Ishrana: doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje - izbor više jela).

 

SADRŽAJ:

recepcija, lobi, glavni restoran, a la carte restoran (jednom besplatno u toku boravka, uz rezervaciju), 5 barova, spoljašnji bazen, dečiji bazen, 2 tobogana, WiFi na teritoriji hotela, teniski teren, stoni tenis, košarka, odbojka, mali fudbal, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, masaža, dečiji klub (4-12 godina), animacija. Plaćaju se: internet kafe, bilijar, elektronske igre, sportovi na vodi, masaže i tretmani u spa centru i turskom kupatilu, frizerski salon, doktor, usluga pranja i peglanja veša, prodavnice

 

SADRŽAJ SOBE:

kupatilo, klima-uredjaj,TV, mini-bar, fen, sef, balkon sa garniturom za sedenje
 

LOKACIJA:

google maps lokacija objekta