Hotel Side Su Side 2024

Letovanje 2024 / Turska / Side

TURSKA 2024 - U PONUDI
Side Su Side
OPIS:

Side Su Side Turska se nalazi oko 300 metara od peščano-šljunkovite plaže, centar mesta Side je udaljen 2 kilometara, Manavgat 6 kilometara a aerodrom Antalija 60 kilometara. Hotel Side Su ima svoj deo na peščano-šljunkovitoj plaži, suncobrani i ležaljke na hotelskom delu plaže su besplatni za korišćenje gostima hotela. Peškiri za plažu se dodatno naplaćuju. Na poslednjem spratu hotela, nalazi se rooftop restoran, sa panoramskim poglednom na otvoreno more i letovalište Side. Hotel ima ukupno 157 soba raspoređenih u nekoliko zgrada.
Hotel prima isključivo osobe starije od 16 godina.

Ishrana: all inclusive - "sve uključeno" prema hotelskim pravilima i terminima: doručak, ručak, snek, večera od 19:00 h do 21:30 h), lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 h do 23:00 h. Na plaži ne postoji hotelski beach/snack bar.

 
SADRŽAJ:
restoran, bar pored bazena, lobi bar, tri bazena, stoni tenis, fitnes, sauna, parno kupatilo, Wi-Fi inernet u zajedničkim prostorijama hotela. Usluge i aktivnosti uz doplatu: hrana i piće na plaži, sportovi na vodi, zamena peškira za bazen, peškiri za bazen, sva pića posle 23:00 h, sva hrana posle 21:30 h, uvozna i flaširana pića, room servis, telefon, fax, frizer, spa i wellness, masaže, bilijar, doktor, šoping centar, servis za pranje rublja, sef, mini bar.
 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo, fen, klima uredjaj, SAT TV, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), balkon sa garniturom za sedenje.
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta