Numa Konaktepe Alanja

Letovanje 2024 / Turska / Alanja / Konakli

TURSKA 2024 - U PONUDI
Numa Konaktepe Alanja
OPIS:

Numa Konaktepe Alanja Turska se nalazi u regiji Konakli. Udaljen je oko 12 kilometara od Alanje i oko 130 kilometara od aerodroma Antalija. Hotelska privatna šljunkovita plaža je udaljena oko 500 metara. Suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju, peškiri uz deposit. Postoji šatl bus na svakih sat vremena za goste hotela i ne naplaćuje se. Ukupan broj smeštajnih jedinica je 225, usluga je all inclusive.

Hotel je renoviran za sezonu 2019.

Ishrana: doručak, ručak i večera - švedski sto.

 
SADRŽAJ:

Glavni restoran, bar pored bazena, bar na plaži. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: lekar, čuvanje dece, frizer, internet kafe, prodavnice, rent a car. Wi-FI internet u lobiju se ne naplaćuje.

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, odbojka na plaži, stoni tenis, fitnes centar, zabavni programi tokom dana i uveče, mini klub za decu uzrasta od 4-12 godina. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: tursko kupatilo, masaža, sauna, sportovi na vodi, SPA, kozmetički salon, bilijar, kompjuterske igre.

 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klima, telefon, mini bar (svakodnevno se dopunjuje voda), sef (uz doplatu), SAT-TV i muzički kanali, wifi internet, balkon ili terasa sa garniturom za sedenje
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta