Hotel Voyage Sorgun Side 2024

Letovanje 2024 / Turska / Side

TURSKA 2024 - U PONUDI
Voyage Sorgun Side
OPIS:

Voyage Sorgun Side Turska se nalazi na peskovitoj plaži, u predivnoj Sorgunskoj šumi, 3 kilometara od mesta Side i 65 kilometara od aeroroma u Antaliji. Renoviran je 2014. godine i deo je poznatog Voyage lanca hotela. Kompleks čini glavna zgrada na četiri sprata, bungalovi na dva sprata i anex zgrada.

Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.

Ishrana: doručak, ručak, večera - ultra all inclusive (prema hotelskim pravilima - doručak, ručak, večera, dečiji bife za ručak i večeru, snek na plaži od 12:30 - 16:00 h, turske palačinke 12:00 - 18:00 h, snek posle ponoći od 22:00 - 07:00 h, dečiji i baby deo kao i deo za spremanje baby jela ( samoposluživanje i izbor više jela)).

 
SADRŽAJ:
recepcija, glavni restoran, dva a la carte restorana , devet barova, pet bazena, Vogi dečiji klub, baby program, parno kupatilo, hamam sauna, disco, fitness, boćanje, teniski tereni uz loptice i rekete, mini bioskop, Vogi klub od 10:00-00:00h za decu od 4-12 godina i tinejdž klub za decu od 13-16 godina, luna park, veliki broj dnevnih igara, radionica i aktivnosti. Hotel ima odličan baby program; uz doplatu: usluga pranja veša, usluge doktora, internet cafe, telefon i fax, Spa i wellness, sportovi na vodi uz upotrebu motora, osvetljenje za teniski teren, američki bilijar, kuglanje, igraonica
 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo, fen, klima-uredjaj, SAT TV, telefon, mini-bar, sef, balkon sa garniturom za sedenje
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta