Plaža Durres Beach Drač 2024

Letovanje 2024 / Albanija 2024 / Albanija Plaže

DURRES BEACH DRAČ

Durres Beach Drač

Durres (Drač) beach je gradska plaža letovališta Durres, koja se prostire južno od luke i centra grada. Plaža je dugačka 10 kilometara i najuredjenija je plaža regije, sa velikim brojem restorana, kafića i beach barova, svaki sa ležaljkama i suncobranima. Duž plaže su izgradjeni tuševi, a spasioci nadgledaju svaki deo plaže. Uredjeno šetalište se prostire celom dužinom.

Delovi Durres plaže su zakupljeni od strane kafića i restorana, te je korišćenje ležaljki i suncobrana na tim delovima plaže isključivo za goste objekta, ili uz doplatu. Naravno, na javnim delovima plaže je dozvoljeno postaviti lični plažni set i uživati u sunčanom danu na plaži grada Drača.

DURRES BEACH DRAČ

Plaža Plaža Plaža

PLAŽE ALBANIJA 2024

Albanija Plaže 2024

Albanija Plaže - Albanija je mlada turistička destinacija na mapi Evrope, koja svojom obalom dugom preko 370 kilometara izlazi na dva mora - jadransko i jonsko. Pored neuredjenih, divljih plaža, u Albaniji se nalazi i veći broj kompletno i po najvišim standarima i trendovima opremljenih plaža, rasutih od Ade Bojane, preko Drača južno do Ksamila. Na većini uredjenih plaža regije se ležaljke i suncobrani doplaćuju u proseku 8€ za set, dok su cene piće i ishrane na plaži dosta niže u odnosu na susednu Grčku ili Crnu Goru. U nastavku teksta ćemo Vam predstaviti neke od najzanimljivijih plaža Albanije, podeljene po destinacijama koje imamo u ponudi: Drač, Valona, Saranda i Ksamil.