Budvanska Rivijera Letovanje 2024 2024

Letovanje 2024 / Crna Gora

BUDVANSKA RIVIJERA 2024

Bečići Letovanje 2024 Budva Letovanje 2024 Petrovac Letovanje 2024
BEČIĆI BUDVA PETROVAC
Pržno Letovanje 2024 Rafailovići Letovanje 2024 Sveti Stefan Letovanje 2024
PRŽNO RAFAILOVIĆI SVETI STEFAN

BUDVANSKA RIVIJERA 2024

Budvanska Rivijera Letovanje 2024

Ako možete da podneste dovoljno izazova, onda je Budvanska rivijera za Vas. Prepustite se obali i dozvolite da Vas vodi dah mediteranskog leta, kratak i vreo. Izaberite neku od 35 peskovitih plaža budvanske rivijere. Osim bogate kulturne baštine, sadržajne istorije i nesagledivih prirodnih lepota, Budvanska rivijera ima još jedan veoma važan adut - ona je i destinacija onih koji vole aktivan odmor, bilo uživanje u ekstremnim sportovima ili običnoj rekreaciji.

Za one koji bi želeli da rivijeru posmatraju iz ptičje perspektive, izbor može biti i paraglajding. Na planini koja nadvisuje rivijeru, nalaze se Brajići, mesto koje je najpoznatnija destinacija paraglajdera na Jadranu. Uzletište je na 760 metara nadmorske visine, a tamo Vas očekuje nevidjeni prizor, pogled na zaliv, nebo koje se stapa sa morem, panorama od koje zastaje dah, a blage vazdušne struje vodiće vas ka prelepoj Bečićkoj plaži.

Iako obala ima 84 visoko rangiranih hotela, na stotine privatnih vila i pansiona, privatnih smeštaja, uvek se traži ležaj više. Zahvaljujući neprestanom širenju i razvijanju, Budvanska rivijera danas ima prepoznatljiv imidž na turističkom tržištu Evrope.