Tivat Letovanje 2022

Letovanje 2022 / Crna Gora / Boka Kotorska

TIVAT 2022

Hotel Magnolia Tivat Crna Gora 2022 Hotel Pine Tivat Crna Gora 2022 Hotel Kamelija Tivat Crna Gora 2022
MAGNOLIA PINE KAMELIJA
★★★★☆ ★★★★☆ ★★☆☆☆
Hotel Palma Tivat Crna Gora 2022 Vila Park Tivat Crna Gora 2022
PALMA VILA PARK
★★☆☆☆  

TIVAT 2022

Tivat Leto 2022 / Crna Gora Leto 2022

Tivat je turistički grad, nalazi se u centralnom delu Bokokotorskog zaliva. Blaga mediteranska klima, bujna vegetacija i kristalno bistro more idealni su za prijatan odmor. Svoj odmor ovde je provodila i Ilirska kraljica Teuta.

Iako najmladji grad Boke, Tivat ima dosta interesantih i privlačnih destinacija. Renesansni Letnjikovac Buća u centru grada, Ostrvo cvijeća, sa sakralnim spomenicima, Gornja Lastva, prelepa peščana plaža Plavi horizonti i ostrvo Sv.Nikola su turistička odredišta koja u Tivtu obavezno treba posetiti. U samom gradu nalazi se prirodna marina Kaliman. Tivat je i jedini primorski grad koji ima aerodrom. Od kulturnih dogadjanja izdvajaju se Boćarska olimpijada i Ljetnje feste.

Porto Montenegro

Izgradjena na infrastrukturi bivšeg jugoslovenskog pomorskog objekta, danas Porto Montenegro predstavlja jedno od najpopularnijih destinacija na Jadranu za turiste iz celog sveta. Sa 630 vezova za jahte, uključujući i najveće, super jahte, nudi pogodnosti za brodove svih veličina - uključujući i suvi dok za popravku i servisiranje. Osim toga, izgradnjom ovog predivnog kompleksa, napravljena je predivna primorska atmosfera, sa luksuznim stanovima, hotelima, restoranima, buticima, i ostalim zabavnim sadržajima.