Aiora Suites Sivota

Letovanje 2024 / Grčka / Jonsko More / Epir / Sivota

GRČKA 2024 - U PONUDI
Aiora Suites Sivota
OPIS:

Aiora Suites Sivota je ekskluzivna vila u ponudi turističke agencije Mitos Travel, vila koja se nalazi na samoj plaži Kamini, na 200 metara udaljnosti od u potpunosti uredjene plaže Agia Paraskevi. Centar mesta Sivota je od vile Aiora Suties udaljen oko pet kilometara. Aiora Suites Sivota preporučujemo porodicama koje zahtevaju odmor na samoj plaži, a nedaleko od centra većeg mesta i u blizini većeg broja plaža za obići tokom odmora.

Aiora Suites Sivota je mali kompleks, koji se sačini od četiri smeštajne jedinice, koje mogu ugostiti maksimalno 18 osoba. U svom sastavu ima uredjeno dvorište, prostor za roštilj, kao i privatan parking, a na plaži se nalazi istoimeni caffe i bar, sa ležaljkama i suncobranima - na raspolaganju gostima. Od osveženja na plaži su dostupna kafe, pića, sendviči.

Zamena peškira i posteljine je na svaka tri dana.

Korišćenje klima uredjaja je uključeno u cenu aranžmana.

 
SADRŽAJ:
uredjeno dvorište, wifi internet, uredjeni prostor za spremanje roštilja, cafee bar, beach bar, restoran na plaži, ležaljke i suncobrani na plaži, parking.
 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo, fen, klima-uredjaj, SAT TV, opremljena kuhinja sa posudjem i priborom, rernom, frižider, balkon sa garniturom za sedenje
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta