Vila Zefiros Luxury Resort Sivota 2024

Letovanje 2024 / Grčka / Jonsko More / Epir / Sivota

GRČKA 2024 - U PONUDI
Zefiros Luxury Resort Sivota
OPIS:

Zefiros Luxury Resort Sivota je vrlo luksuzan i izdvojen kompleks za mseštaj gostiju Sivote, od nedavno u ponudi turističkih agencija. Smešten je na oko 1300 metara udaljenosti od luke i centra popularnog letovališta Sivota, Zefiros Luxury Resort Sivota svojim gostima nudi mogućnost smeštaja u apartmanima i mezonetama koje mogu ugostiti maksimalno četiri osobe. Do najbliže plaže Zavije ima oko 1500 metara, te se smeštaj u ovoj luksuznoj vili preporučuje parovima i porodicama koje su željne istraživanja jonske obale i okolnih letovališta i plaža. Najbliži markret i pekara se nalaze na 500 metara udaljenosti, na glavnom putu koji vodi do centra Sivote.

Vrlo moderan i luskuzno opremljen objekat Zefiros Luxury Resort Sivota u svom sastavu ima otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima, na raspolaganju gostima vile. Parking u hladovini, wifi internet, mašina za pranje veša su takodje u ponudi, bez nadoknade.

 
SADRŽAJ:
otvoreni bazen, ležaljke i suncobrani oko bazena, uredjeno dvorište, zaseban parking, wifi internet
 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo, fen, klima-uredjaj, LCD-TV, opremljena mini-kuhinja, frižider sa zamrzivačem, komarinici, zvučno izolovane sobe, veliki ormani, balkon sa garniturom za sedenje
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta