Aegean Melathron Thalasso Spa Hotel Kalitea 2024

Letovanje 2024 / Grčka / Halkidiki / Kasandra / Kalitea

GRČKA 2024 - U PONUDI
Aegean Melathron Thalasso Spa Hotel Kalitea
OPIS:

Aegean Melathron Thalasso Spa Hotel Kalitea je luskuzni hotel kategorizacije pet zvezdica, koji se nalazi na izlasku iz letovališta Kalitea i izlazi na prelepu peščanu plažu. Hotel Aegean Melathron Thalasso Spa Hotel Kalitea pripada grupi Aegean Star Hotels i garant je kvalitetnog odmora. Hotelski kompleks se sastoji iz nekoliko zgrada, sa obe strane puta. Ispod puta se protire mala šumica, koja hladovinom pokriva objekte hotela, kao i uredjeno dvorište kojim se stiže na plažu. Plaža je jedna od lepših u regiji Kasandre. Hotel preporučujemo parovima željnim diskrenog i luksuznog odmora.

Ishrana: doručak i večera - švedski sto.

 
SADRŽAJ:
bar, bar na plaži, bar pored bazena, dečiji bazen, diskoteka, fitnes sala, igraonica, menjačnica, otvoreni bazen, recepcija, restoran, room service, salon lepote, sauna, sopstvena plaža, spa i wellness centar, sportovi na vodi, stoni tenis, suncobrani i ležaljke na plaži, suncobrani i ležaljke pored bazena, teniski tereni otvoreni, zatvoreni bazen.
 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo, fen, toaletni pribor, bade mantil i papuče, telefon, sef, internet, klima-uredjaj, SAT-TV, terasa sa garniturom za sedenje.
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta