Nea Flogita 2021 smeštaj

Letovanje 2021 / Grčka / Halkidiki / Kasandra

NEA FLOGITA 2021

Hotel Mavridis Nea Flogita Hotel Marialena Nea Flogita Aparthotel Corfu Nea Flogita
HOTEL MAVRIDIS HOTEL MARIALENA HOTEL CORFU
★★★☆☆ ★★☆☆☆
Vila Ana Nea Flogita Vila Andromahi Nea Flogita Vila Bouzalis Nea Flogita
ANA ANDROMAHI BOUZALIS
Vila Corfu 1 Nea Flogita Vila Corfu 2 Nea Flogita Vila Corfu 3 Nea Flogita
CORFU 1 CORFU 2 CORFU 3
Vila Efi Nea Flogita Vila Elli Nea Flogita Vila Filo Nea Flogita
EFI ELLI FILO
Vila Filomeni Nea Flogita Vila Flogita Beach Nea Flogita Vila Kalimera Nea Flogita
FILOMENI FLOGITA BEACH KALIMERA
Vila Kiki Nea Flogita Vila Kitsa Nea Flogita Vila Kostas And Despina Nea Flogita
KIKI KITSA KOSTAS AND DESPINA
Vila Polytimi Nea Flogita
POLYTIMI

NEA FLOGITA 2021

Nea Flogita 2021

Nea Flogita je jedno od omiljenih izletišta Solunjana, pa je to i osnovni razlog zbog čega su tokom letnje sezone naročito velike gužve u dane vikenda. A tokom radnih dana, iako relativno mala, Nea Flogita ima sasvim dovoljno mesta za sve, kako na plaži, tako i na šetalištu.

Iako na plaži postoji veliki broj barova, taverni i restorana, u mestu nije neprijatan boravak za porodice sa malom decom zbog buke. Naime, muzika se čuje do odredjenog doba, tako da ćete imati sasvim dovoljno vremena da se odmorite, ukoliko vam to smeta. Vrlo je važno da imate na umu da u Nea Flogiti postoji veliki broj lepo uredjenih površina i parkova koji su namenjeni najmladjim posetiocima i koji sadrže različite atrakcije, kao i prelepa fontana u centru. Takodje, zbog njenog odličnog položaja, često možete uživati u blagom vetru, koji će vam biti i više nego prijatan.

Glavna plaža u Nea Flogiti je i dugačka (oko 6.5 kilometara) i široka (oko 100 metara), tako da na njoj praktično čak i u jeku sezone nema mnogo gužve. Na plaži je prirodna hladovina i lep pesak i celom dužinom su rasporedjeni brojni kafići sa ležaljkama i suncobranima. Na plaži postoje kabine i tuševi, a ulaz u vodu je postepen, tako da je odličan i za mališane i za neplivače.