Kriopigi 2024

Letovanje 2024 / Grčka / Halkidiki / Kasandra

KRIOPIGI 2024

Hotel Aithrion Kriopigi Alexander The Great Kriopigi Hotel Kassandra Palace Kriopigi
AITHRION ALEXANDER THE GREAT KASSANDRA PALACE
★★★★☆ ★★★★☆ ★★★★☆
Hotel Alkyon Kriopigi Hotel Forest Park Kriopigi Hotel Kriopigi Beach Kriopigi
ALKYON FOREST PARK KRIOPIGI
★★★★☆ ★★★☆☆ ★★★★☆
Hotel Kassandra Bay Village Kriopigi Hotel Mirabilia Kriopigi Hotel Palladium Kriopigi
KASSANDRA BAY VILLAGE MIRABILIA PALLADIUM
★★★☆☆ ★★★☆☆ ★★★☆☆
Hotel Paradise Kriopigi Hotel Kassandra Bay Kriopigi Theo Bungalows Kriopigi
PARADISE KASSANDRA BAY THEO BUNGALOWS
★★★☆☆ ★★☆☆☆ ★★☆☆☆
Valerios Kriopigi George Kriopigi Fruit Garden Villas Kriopigi
VALERIOS GEORGE FRUIT GARDEN
★★☆☆☆    

KRIOPIGI 2024

Kriopigi 2024

Kriopigi je malo brdsko selo istočne obale Kasandre, koje je od Soluna udaljeno oko 90 kilometara. Nalazi se na brdu iznad dve plaže, obe nagradjene Plavom Zastavicom, i od tih plaža je centar udaljen oko 1000 metara. Kroz mesto prolazi magistralni put koji obilazi celo poluostrvo, i na tom putu su svi turistički sadržaji: prodavnice, taverne, kafići, banke, apoteke.

Od uvek popularne Kalitee, Kriopigi je udaljen samo pet kilometara, te za neku večernju šetnju, animaciju za decu, malo jači šoping ili sedenje po kafićima i tavernama preporučujemo odlazak do ovog popularnog letovališta Kasandre. Ukoliko je potrebno snabedevanje u mega marketima pristupačnih cena, jedini Lidl na Kasandri se nalazi na 10 kilometara udaljenosti od Kriopigija, kod mesta Afitos.

Zbog svoje udaljenosti od plaža, smeštaj i polupansion u Kriopigiju je osetno jeftiniji nego u drugim mestima Kasandre, pogotovo ako pogledamo Kassandra Bay hotele, najtraženije hotele Kriopigija. Ako ste se na letovanje uputili sopstvenim prevozom, preporučujemo da Kriopigi koristitike kao bazu za polazak na ostale plaže prelepe Kasandre. Dobrom snu će dosta pomoći i bujna borova šuma koja okružuje letovalište.