Kriopigi 2022

Letovanje 2022 / Grčka / Halkidiki / Kasandra

KRIOPIGI 2022

Hotel Alexander The Great Kriopigi Hotel Kassandra Palace Kriopigi Hotel Alkyon Kriopigi
ALEXANDER THE GREAT KASSANDRA PALACE ALKYON
★★★★☆ ★★★★☆ ★★★★☆
Hotel Forest Park Kriopigi Hotel Kriopigi Beach Kriopigi Hotel Kassandra Bay Kriopigi
FOREST PARK KRIOPIGI KASSANDRA BAY
★★★☆☆ ★★★★☆ ★★★☆☆
Hotel Kassandra Bay Village Kriopigi Hotel Mirabilia Kriopigi Hotel Palladium Kriopigi
KASSANDRA BAY VILLAGE MIRABILIA PALLADIUM
★★★☆☆ ★★★☆☆ ★★★☆☆
Theo Bungalows Kriopigi George Kriopigi Fruit Garden Villas Kriopigi
THEO BUNGALOWS GEORGE FRUIT GARDEN
★★☆☆☆    

KRIOPIGI 2022

Kriopigi 2022

Kriopigi je malo brdsko selo istočne obale Kasandre, koje je od Soluna udaljeno oko 90 kilometara. Nalazi se na brdu iznad dve plaže, obe nagradjene Plavom Zastavicom, i od tih plaža je centar udaljen oko 1000 metara. Kroz mesto prolazi magistralni put koji obilazi celo poluostrvo, i na tom putu su svi turistički sadržaji: prodavnice, taverne, kafići, banke, apoteke.

Od uvek popularne Kalitee, Kriopigi je udaljen samo pet kilometara, te za neku večernju šetnju, animaciju za decu, malo jači šoping ili sedenje po kafićima i tavernama preporučujemo odlazak do ovog popularnog letovališta Kasandre. Ukoliko je potrebno snabedevanje u mega marketima pristupačnih cena, jedini Lidl na Kasandri se nalazi na 10 kilometara udaljenosti od Kriopigija, kod mesta Afitos.

Zbog svoje udaljenosti od plaža, smeštaj i polupansion u Kriopigiju je osetno jeftiniji nego u drugim mestima Kasandre, pogotovo ako pogledamo Kassandra Bay hotele, najtraženije hotele Kriopigija. Ako ste se na letovanje uputili sopstvenim prevozom, preporučujemo da Kriopigi koristitike kao bazu za polazak na ostale plaže prelepe Kasandre. Dobrom snu će dosta pomoći i bujna borova šuma koja okružuje letovalište.